Zakłady spożywcze Powrót
Podłogi w zakładach przetwórstwa żywności np. piekarnie, zakłady mięsne, browary itp. są narażone na działanie wysokich temperatur, pary wodnej oraz agresywnych związków chemicznych. Jednym z systemów spełniających wszystkie te wymogi jest posadzka typu PURTEC. AST PURTEC to wysokiej jakości produkt polimerowo- mocznikowy charakteryzujący się doskonałą odpornością cieplną i mechaniczną.
Polecane systemy | Skład systemu | Karta katalogowa |
---|---|---|
AST PURTEC | zobacz | zobacz |
Kolorystyka AST PURTEC:
Wzornik kolorów AST PURTEC pobierz: wzornik
AST PURTEC
Kolorystyka AST PURTEC flow:
Wzornik kolorów AST PURTEC flow pobierz: wzornik
AST PURTEC flow
Piekarnia Pino, Frýdek-Místek, Czechy | 2012 | 350 m² | pomieszczenia produkcyjne |
Zakład mleczarski Polná, Polná, Czechy | 2013 | 280 m² | pomieszczenia produkcyjne |
Piwnice na wino Lechovice, Lechovice, Czechy | 2013 | 150 m² | rozlewnia |
Browar Vraník, Trnava, Czechy | 2014 | 560 m² | pomieszczenia produkcyjne |